blå sygesikringskort portugal


Kortet dækker ved læge hospitalsbehandling hospitalsindlæggelse tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Portugal. Du kan komme til at betale hele eller en del af behandlingen selv hvis det samme gælder for sygeforsikrede borgere i landet.


Bla Sygesikringskort Og Rejseforsikring Fa 5 Gode Rad Inden Rejsen

Det er Udbetaling Danmark der behandler ansøgninger om det blå EU-sygesikringskort og udsteder kortet.

. Det blå EU-sygesikringskort er gratis. Det blå EU-sygesikringskort blev indført i 2014 og er gyldigt i fem år. Tjek derfor udløbsdatoen på dit kort i god tid inden ferien.

Rejser du uden for EU-landene Norge Island Liechtenstein Schweiz og Storbritannien er du ikke dækket af den offentlige sygesikring i Danmark og du kan derfor hverken anvende dit gule sundhedskort eller dit blå EU-sygesikringskort. Det blå sygesikringskort dækker ikke al behandling. Her dækker det blå kort Det blå EU-sygesikringskort dækker i alle EU-lande samt i Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Portugal. Hvis du rejser uden for Danmark Færøerne og Grønland opfordres du til at tegne en privat rejseforsikring. Du skal bestille det blå EU-sygesikringskort online.

Når du søger om det blå EU-sygesikringskort får du automatisk sendt et midlertidigt bevis til Digital Post. Det fysiske kort modtager du med posten efter 2 3 uger. Du vil normalt modtage kortet på din adresse i løbet af 2-3 uger.

Husk at medbringe det blå sygesikringskort fra din bopælskommune. Bestil det blå sygesikringskort. Du kan bestille kort til dine børn under 18 år hvis de bor på samme adresse som dig.

Det blå europæiske sygesikringskort er et personligt kort der giver indehaveren ret til at modtage lægehjælp under et midlertidigt ophold i et af landene tilhørende Den Europæiske Union Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde Island Liechtenstein Norge og. Det blå sygesikringskort kan bruges i følgende lande. Lægen kan kræve eventuelle egenbetalinger inden behandlingen går i gang.

Vær opmærksom på om du snart skal have udskiftet dit og familiens kort. Du skal også gemme henvisninger og recepter. Du bestiller det blå EU-sygesikringskort her.

Det blå sygesikringskort EU-dækning skal anvendes ved rejser til EU-lande samt Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Leveringstiden på nye kort er 2-3 uger. Du kan også have ret til kortet i andre tilfælde.

EU-lande Norge Island Liechtenstein. Efter du har bestilt modtager et midlertidigt sygesikringskort i din digitale post. Du skal selv huske at bestille et nyt kort når dit gamle er ved at udløbe.

Den kan du bruge hvis du rejser på ferie inden du modtager det fysiske blå sygesikringskort. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et andet EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein. Det bliver nemlig ikke fornyet automatisk.

Husk altid at vise dit blå kort at behandling inden for det offentlige sundhedsvæsen at gemme alle originale regninger og kvitteringer. Hvad dækker det blå sygesikringskort i Portugal. 14 94 40 79.

Du kan bestille EU-sygesikringskort hvis du bor i Danmark er statsborger i et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz og du er dansk sygesikret. Børn under 18 år kan ikke selv bestille sygesikringsbeviset. Det blå sygesikringskort dækker lægebehandling og medicin ved tilskadekomst akut sygdom og ved behovsbestemt sygehjælp.

Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i. Kortet dækker heller ikke hjemtransport - hverken hvis transporten er ordineret af en læge eller ved dødsfald. Bestilling af det blå sygesikringskort er gratis og du kan bestille det på for eksempel borgerdk.

Det blå EU-sygesikringskort der i daglig tale blot kaldes det blå sygesikringskort er et sygesikringskort der giver dig ret til samme behandling som borgerne i det land du rejser i hvis der opstår behov for læge- eller sygehusbehandling medicin mm. Ved indrejse skal du blot være i besiddelse af et gyldigt dansk pas og du kan opholde dig i Portugal i op til 3 måneder uden yderligere formaliteter. Efter du har bestilt nyt kort bliver der sendt et midlertidigt bevis til e-boks som du.

Du skal bestille kortet på borgerdk. Her kan du bestille det blå EU-sygesikringskort. Med det blå sygesikringskort har du har ret til de samme sundhedsydelser som borgerne i det land du opholder dig i.

Det blå EU-sygesikringskort giver dig adgang til offentlig behandling på lige fod med andre borgere i EU Norge Island Liechtenstein og Schweiz. Kortet dækker dog ikke behandling på private hospitaler eller anden privat behandling. Det blå sygesikringskort kan kun bruges i EU-lande Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Derfor er det vigtigt at du anskaffer dig det blå EU-sygesikringskort inden du tager afsted. Det blå sygesikringskort gælder i fem år. Læs mere og bestil det blå sygesikringskort her.

Det blå EU-sygesikringskort giver adgang til sygesikring på rejser i EU- EØS-lande og Schweiz. Sæt dig derfor godt ind i hvordan du er dækket i det land du skal til inden du tager afsted. Det blå kort sidestiller dig med borgere i det pågældende EUEØS-land og gælder kun for behandling på offentlige hospitaler og lægeklinikker.


European Health Insurance Card Abroadship Org


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


الهدف يشرح صوت Calvin Klein Platinum Tabor Paris Tonal Ch Muradesignco Com


Nyheder Om Rejseforsikringer


Portugal I Would Love To Have These Tiles In My Kitchen Portuguese Tiles Painting Tile Hand Painted Tiles


Flytta Till Portugal Anna Forsberg


Hvordan Daekker Det Bla Eu Sygesikringskort Pa Erhvervsrejser Europaeiske Erv


Art Depot On Twitter Portuguese Tiles Portuguese Tile Blue Tiles


Portugal Pottery Sintra Portugal Porto Portugal Lisbon Portugal


Stadig Stor Forvirring Om Det Bla Kort En Halv Million Danskere Risikerer At Tage Pa Ferie Uden Sygeforsikring Gjensidige Forsikring


Det Bla Sygesikringskort Alt Hvad Du Behover At Vide Europaeiske Erv


Learn Portuguese Portuguese Lessons Portuguese Words


Common Portuguese Prepositions And Their Contractions Portuguese Language Learning Learn Portuguese Learning Portuguese Brazil


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


Om Sygesikring Til Italiensrejsen


Portuguese Basic Phrases Portuguese Pinterest Portuguese Learnbrazilianportuguese Apprendre Le Portugais Langue Portugaise Portugais


Forvirret Sadan Daekker Det Bla Sygesikringskort Pa Ferien Bt Danmark Www Bt Dk


Det Bla Eu Sygesikringskort I Portugal Hvad Daekker Det Og Hvordan Far Man Et Idealista


Pattern Photo Dairy New Blog Post Portugal Tiles Europe Patterns France Spain Photography Photodiary Photo Diary Pattern Inspiration

Related : blå sygesikringskort portugal.